Het is belangrijk dat u het juiste csv-bestand meestuurt als bijlage bij de Aedes-benchmark 2024. Dit is de gevalideerde definitieve versie van de Aedes-benchmark.

Wilt u controleren of u de juiste heeft? Dat kan door het csv-bestand weer te valideren. Ga naar ‘Valideren Aedes-benchmark’ en klik op de button 'Upload het CSV-bestand en download het XBRL-bestand'. Op het scherm ziet u een controlegetal (hash) dat moet overeenkomen met het controlegetal zoals opgenomen in uw Aedes-benchmark-rapportage.