In de dPi zijn in hoofdstuk 1.1 twee nieuwe (verplichte) velden toegevoegd, namelijk:

- naam softwarepakket

- versie softwarepakket

Die velden betreffen verplichte velden, derhalve dienen deze altijd ingevuld te worden. Indien u gebruik maakt van een import XBRL-bestand die u van uw softwareleverancier heeft gekregen dan dienen de velden ingevuld te worden (meestal worden deze velden dan zelf ingevuld door het importbestand). Indien u geen gebruik maak van een importbestand, dan kunt u N.V.T. opnemen.