Wilt u eerst de dVi2019 invullen voordat u de WOZ-bezitstabel valideert? Volg dan onderstaande werkwijze:

1) Maak in het dashboard een nieuwe rapportage bij 'Een rapportage opstellen en verzenden' en vul de dVi-rapportage in.

2) Zorg ervoor dat alle validaties in het portaal zijn opgelost.

3) Download bij 'Voltooide rapportages' het xbrl-bestand.

4) Ga naar ‘WOZ-bezitstabel valideren’ en kies voor ‘Upload het csv-bestand en download het xbrl-bestand’.

5) Selecteer het csv-bestand dat u wilt samenvoegen met het xbrl-bestand.

6) Kies ‘Ja, ik heb al een xbrl-bestand dat ik wil uploaden’, selecteer het xbrl-bestand dat u heeft gedownload en upload vervolgens beide bestanden.

7) Download het nieuwe xbrl-bestand.

8) Importeer dit xbrl-bestand in het portaal.

9) U kunt nu verder in het formulier om het te voltooien.