Wilt u een nieuwe WOZ-bezitstabel uploaden in het portaal voor de dVi en heeft u al andere gegevens voor de dVi ingevoerd? Volg hiervoor dan de volgende stappen:

1. Zorg dat alle validaties in het portaal zijn opgelost.

2. Download bij  'Voltooide rapportages' het xbrl-bestand.

3. Ga naar 'WOZ-bezitstabel valideren' en kies voor 'Upload het csv-bestand en download het xbrl-bestand'.

4. Selecteer het csv-bestand dat u wil samenvoegen met het xbrl-bestand.

5. Kies 'Ja, ik heb al een xbrl-bestand dat ik wil uploaden', selecteer het xbrl-bestand dat u heeft gedownload en upload vervolgens beide bestanden.

6. Download het nieuwe xbrl-bestand.

7. Importeer dit xbrl-bestand in het portaal.

8. U kunt nu verder in het formulier om het te voltooien, zie stappenplan