Waarschijnlijk maakt uw corporatie gebruik van Excel 2013 of een eerdere versie. Hierdoor kan het bestand niet rechtstreeks opgeslagen worden als UTF8 .csv-bestand. De oplossing is om de gegevens uit het tabblad 'WOZ-bezitstabel input' te kopiƫren in een ander Excel-bestand, deze op te slaan als .csv-bestand. Dit bestand kunt u dan weer inlezen in TAB 'CSV controle'.

Ook is het verstandig om het .csv-bestand te controleren of de gegevens gescheiden zijn met puntkomma door bijvoorbeeld het programma 'kladblok' of een vergelijkbaar programma te gebruiken. Mocht dit niet het geval zijn, lees dan de handleiding opbouw bestand WOZ-bezitstabel (zie kennisbank).