Waarschijnlijk maakt u gebruik van Excel 2013 of een eerdere versie. Hierdoor kan het bestand niet rechtstreeks opgeslagen worden als UTF8 csv-bestand. Kopieer de gegevens uit het tabblad 'WOZ-bezitstabel input' naar een ander Excel-bestand en sla dit nieuwe bestand op als csv-bestand. Dit bestand kan u nu weer inlezen in het tabblad 'csv controle'. DeĀ Handleiding opbouw bestand WOZ-bezitstabelĀ geeft ook een toelichting op de opbouw en het opslaan van de WOZ-bezitstabel.